March 31, 2015

REUTILITZANT CAIXES DE MADUIXES


Tornem de nou a publicar més manualitats i receptes al nostre blog. Us promentem que a partir d'ara cada setmana publicarem una nova entrada. També de tant en tant farem sortejos, així que esteu atents que hi haurá coses molt xules.


La nostra tornada coincideix amb la primavera i a la primavera no hi ha res millor que les flors i les maduixes, nyam nyam :) La manualitat d'avui combina les dues coses. Segur que més d'una vegada heu comprat caixes de maduixes com les de la foto, molt maques, però quan les maduixes s'acaben la caixa acaba a les escombraries. Nosaltres us proposem una manera de donar un altre ús a aquestes caixes. 


Ja siguin caixes de maduixes o caixes de fusta similars a aquestes, es poden reutilitzar com a jardineres o caixes per organitzar les vostres flors. Ens encanta el conjunt de la foto de sota. Amb unes quantes caixes es pot crear un jardí urbà ben apanyat. 


Per fer aquesta manualitat només cal netejar bé les caixes i pintar-les, si les voleu decorades. Si us agraden més en estat natural, les podeu deixar tal qual o aplicar-hi una mica de pintura protectora de color natural.
Nosalres hem optat pel color blau i el rosa i ens ha quedat així de guai. 
Un cop acabada de pintar i assecar ja hi podreu posar les vostres flors preferides o fer un petit  jardí aromàtic.Si us agraden les nostres entrades només cal que us feu seguidors del blog. D'aquesta manera podreu estar a l'aguait dels sortejos i sobretot de les noves entrades.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...