Doncs sí, aquests brownies són deliciosos i ben fàcils de fer. Porten molta xocolata i són ben densos. Es poden fer amb o sense nous, però a mi m'agrada
trobar-me els trossets durs i una mica salats d'aquest fruit sec en el meu
brownie. A la Júlia i el Biel els agrada sense nous, aixxxx. Si us agrada amb moooolta més xocolata, hi podeu afegir pepites de xocolata
a la massa abans de coure'ls!!!
Ingredients:
200 g xocolata negra tallada a trossos
175 g mantega sense sal
325 g sucre mòlt
130 g farina
3 ous
150 g nous tallades a trossets
sucre glass per decorar
Preescalfeu el forn a 170ºC
Poseu la xocolata i la mantega en un
bol i desfeu-la al bany maria. També es pot desfer al microones, però a baixa
temperatura i de 40 segons en 40 segons o menys, i remenant a cada vegada per a
que no es cremi la xocolata.
Un cop la xocolata i la mantega s'han
fos, retirareu-la del bany maria o del microones i afegiu-hi el sucre. Remeneu-ho bé
fins que estigui ben incorporat. Afegiu la farina i remeneu bé una altra vegada
fins que estigui ben incorporat. Afegiu els ous i barregeu fins obtenir una
massa espessa i llisa. Finalment, afegiu els trossos de nous i
barregeu.
Distribuiu la massa en una safata
rectangular de 30x20 aproximadament folrada amb paper del forn, o engreixada
amb oli o mantega (per a que no s'enganxi el brownie). Fornegeu durant 30-35
minuts, o fins que la part de dalt faci com una mena de crosta, però estigui
tou per dins. Vigileu de no coure-ho massa, sinó els cantons us quedaran durs
i cruixents.
Deixeu refredar completament abans
d'espolsar-hi el sucre glass per sobre, i bon profit!
No comments:
Post a Comment