September 2, 2014

Els Brownies més bons i més fàcils




Doncs sí, aquests brownies són deliciosos i ben fàcils de fer. Porten molta xocolata i són ben densos. Es poden fer amb o sense nous, però a mi m'agrada trobar-me els trossets durs i una mica salats d'aquest fruit sec en el meu brownie. A la Júlia i el Biel els agrada sense nous, aixxxx. Si us agrada amb moooolta més xocolata, hi podeu afegir pepites de xocolata a la massa abans de coure'ls!!!

Ingredients:

200 g xocolata negra tallada a trossos
175 g mantega sense sal
325 g sucre mòlt
130 g farina
3 ous
150 g nous tallades a trossets
sucre glass per decorar


Preescalfeu el forn a 170ºC
Poseu la xocolata i la mantega en un bol i desfeu-la al bany maria. També es pot desfer al microones, però a baixa temperatura i de 40 segons en 40 segons o menys, i remenant a cada vegada per a que no es cremi la xocolata. 
Un cop la xocolata i la mantega s'han fos, retirareu-la del bany maria o del microones i afegiu-hi el sucre. Remeneu-ho bé fins que estigui ben incorporat. Afegiu la farina i remeneu bé una altra vegada fins que estigui ben incorporat. Afegiu els ous i barregeu fins obtenir una massa espessa i llisa. Finalment, afegiu els trossos de nous i  barregeu. 
Distribuiu la massa en una safata rectangular de 30x20 aproximadament folrada amb paper del forn, o engreixada amb oli o mantega (per a que no s'enganxi el brownie). Fornegeu durant 30-35 minuts, o fins que la part de dalt faci com una mena de crosta, però estigui tou per dins. Vigileu de no coure-ho massa, sinó els cantons us quedaran durs i cruixents.
Deixeu refredar completament abans d'espolsar-hi el sucre glass per sobre, i bon profit!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...